» گزارش گرامی داشت روز معلم

  » 
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
تعداد بازديدها:

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 37
بازدید دیروز : 5
بازدید هفته : 37
بازدید ماه : 47
بازدید کل : 167554
تعداد مطالب : 115
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1

طراح قالب

Template By: NazTarin.Com


درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
پيوند هاي روزانه
آرشيو مطالب
لينك دوستان
» گزارش گرامی داشت روز معلم

به: مدیریت محترم مجتمع آموزشی ج.ا.ایران در کویته

از : مدرسه سلمان فارسی

موضوع: بزرگداشت روز معلم

معلم ای گوهر ناب عالم وجود، بیان و بنان از وصف تو عاجز است ، هوین قدر می توان گفت که تو سر چشمه ی همه ی خوبیها و فضیلت های آدمی هستی ، تو پر چمدار دانایی و رستگاری ، تو ارباب و مولای همه آزادگان و سر فرازای هستی ، تو را همین جایگاه ووالایی بس که یگانه شاهکار جهان هستی و نفس محمد(ص) علی(ع) در حق تو فرمود : من علمنی حرفا" فقد صیرنی عبدا". هر کس به من حرفی آموزد به حق . مرا بنده خود گردانده است. به مناسبت بزرگداشت روز معلم و مقام شامخ معلم و شهادت استاد بزرگ و فرهیخته شهید مرتضی مطهری مدرسه سلمان فارسی مراسمی را در روز چهار شبنه 14/ 2/ 90 تدارک دیده به شرح ذیل اجرا نمودند. • با مجری گیری خانم زهرا زرگری مربی پرورشی 1- بر نامه با تلاوت آیات قرآن مجید توسط امین الله از کلاس پنجم ابتدایی 2- شعر از متین کلاس پنجم ابتدایی. 3- مقاله از حبیب الله کلاس پنجم. 4- گروه سرود فرشته های الهی دویدم و دویدم از کلاس دوم ابتدایی. 5- گروه سرود فرشته الهی سرود معلم جان معلم جان از کلاس دوم ابتدایی. 6- شعر استاد مهربانم از کلاس دوم ابتدایی مهدی محمد رضا. 7- گروه گلهای شقایق از کلاس دوم ابتدایی.

 

8- سخنرانی آقای حسینی ایشان سخنان خویش را راجع به جایگاه و ارزش معلم ایراد داشتند. و بیان داشتند که معلمی شغل انبیا است و اول معلم هم خود خداوند است . این معلم است که انسان ها را ارزش می دهد و به راه راست هدایت می کند و شهیدان و بزرگان و دانشمندان از وجود معلم سرچشمه می گیرد . و چه بجاست که می گوید "مداد العلما افضل من الدماء الشهدا " . ایشان در پایان سخنان خود هدایایی را که برای دانش آموزان ممتاز مدرسه از نظر درسی و اخلاقی تهییه دیده بودند به آنها تقدیم کردند . 9- شعر معلم از کلاس دوم ابتدایی توسط مصطفی وو حدت. 10- شعر معلم از کلاس سوم ابتدایی توسط عمران. 11 گروه سرود تک خوانی توسط احمد ضیاء. 12- گروه سرود شکوفه های طلایی از کلاس چهارم ابتدایی. 13- اهدای هدیه های که از طرف سر پرست مدرسه جناب آقای حسینی در نظر گرفته شده بود به معلمین به رسم یاد بود تقدیم گردید. 14- اهدای جوایز به شاگردان برتر مدرسه سلمان فارسی . 15- اهدای یک کیلو خیار و یک هندوانه به قید قرعه به معلمین که خانم رضای برنده یک هندوانه و آقای حیدری برنده ی یک کیلو خیار شدند. 16- بر نامه ی تفریحی ارقام مشخص شده توسط معلمین و خواسته های مورد دلخواه که قبلا" در آن شماره نوشته شده بود . 17- تقدیم هدیه به سرپرست مدرسه توسط نماینده ی معلمین که از طرف معلمین در نظر گرفته شده بود ، و  بر نامه با دعا فرج و پذیرایی از معلمین و شاگردان به پایان رسید.

بااحترام

سرپرست مدرسه سلمان فارسی

سید بشیر حسین حسینی

»  نوع مطلب : <-PostCategory->
»  نوشته شده در چهار شنبه 14 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سید بشیر حسین حسینی | لينك ثابت |
» هفته معلم گرامی باد .

 عطر دل انگیز نیمه اردیبهشت ماه، شمیم دل نواز روز و هفته ای مبارک را به همراه می آورد که یادآور قلم است ( ن و القلم و ما یسطرون) و تعلیم و تعلم (یزکیهم و یعلمهم الکتاب) . یعنی همه آنچه که آفرینش بر آن بنا نهاد شده است و تمام آنها در یک کلام خلاصه مشود، «معلم». معلم اسطوره جهاد است و ایثار – دلسوزی است و از خود گذشتگی – تعلیم است و تعلم و ... و اینک یاد باد آن روزگارانی که قلب و دل پاک و مملو از عشق به تربیت و تحصیلمان را صادقانه و خالصانه در محضر معلم قرار می دادیم و تعالی خود مان را در گرو اطاعت از او می دانستیم، و امروز چه شیرین است تجلی آن ارتباط صمیمانه و تعامل دوستانه. روز و هفته معلم را به یکایک معلمان دیروز و امروز و فردا از اعماق وجود تبریک گفته ، بر دست مهربان و سرشار از محبت و عشق آنها بوسه می زنم و به آن افتخار می کنم که خود امروز به عنوان معلم در خدمت تربیت انسانها می باشم . 

شرح مختصر زندگاني مولف شهيد

استاد شهيد آيت الله مطهري در 13 بهمن 1298 هجري شمسي در فريمان  واقع در 75 کيلومتري شهر مقدس مشهد در يک خانواده اصيل روحاني چشم به جهان مي گشايد. پس از طي دوران طفوليت به مکتبخانه رفته و به فراگيري دروس ابتدايي 
مي پردازد. در سن دوازده سالگي به حوزه علميه مشهد عزيمت نموده و به تحصيل مقدمات علوم اسلامي اشتغال مي ورزد. در سال 1316 عليرغم مبارزه شديد رضاخان با روحانيت و عليرغم مخالفت دوستان و نزديکان، براي تکميل تحصيلات خود عازم حوزه علميه قم مي شود در حالي که به تازگي موسس گرانقدر آن آيت الله العظمي حاج شيخ عبدالکريم حائري يزدي ديده از جهان فروبسته و رياست حوزه را سه تن از مدرسان بزرگ آن آيات عظام سيد محمد حجت، سيد صدرالدين صدر و سيد محمد تقي خوانساري به عهد گرفته اند.

در دوره اقامت پانزده ساله خود در قم از محضر مرحوم آيت الله العظمي بروجردي (در فقه و اصول) و حضرت امام خميني ( به مدت 12 سال در فلسفه ملاصدرا و عرفان و اخلاق و اصول) و مرحوم علامه سيد محمد حسين طباطبائي (در فلسفه : الهيات شفاي بوعلي و دروس ديگر) بهره مي گيرد. قبل از هجرت آيت الله العظمي بروجردي به قم نيز استاد شهيد گاهي به بروجرد مي رفته و از محضر ايشان استفاده مي کرده است. مولف شهيد مدتي نيز از محضر مرحوم آيت الله حاج ميرزا علي آقا شيرازي در اخلاق و عرفان بهره هاي معنوي فراوان برده است. از اساتيد ديگر استاد مطهري مي توان از مرحوم آيت الله سيد محمد حجت ( در اصول) و مرحوم آيت الله سيد محمد محقق داماد (در فقه) نام برد. وي در مدت اقامت خود در قم علاوه بر تحصيل علم، در امور اجتماعي و سياسي نيز مشارکت داشته و از جمله با فدائيان اسلام در ارتباط بوده است.در سال 1331 در حالي که از مدرسين معروف و از 
اميدهاي آينده حوزه به شمار مي رود به تهران مهاجرت مي کند. در تهران به تدريس در مدرسه مروي و تأليف و سخنرانيهاي تحقيقي مي پردازد. در سال 1334 اولين جلسه تفسير انجمن اسلامي دانشجويان توسط استاد مطهري تشکيل مي گردد. در همان سال تدريس خود در دانشکده الهيات و معارف اسلامي دانشگاه تهران را آغاز مي کند. در سالهاي 1337 و 1338 که انجمن اسلامي پزشکان تشکيل مي شود .استاد مطهري از سخنرانان اصلي اين انجمن است و در طول سالهاي 1340 تا 1350 سخنران منحصر به فرد اين انجمن مي باشد که بحثهاي مهمي از ايشان به يادگار مانده است.

کنار امام بوده است به طوري که مي توان سازماندهي قيام پانزده خرداد در تهران و هماهنگي آن با رهبري امام را مرهون تلاشهاي او و يارانش دانست. در ساعت 1 بعد از نيمه شب روز چهارشنبه پانزده خرداد 1342 به دنبال يک سخنراني مهيج عليه شخص شاه به وسيله پليس دستگير شده و به زندان موقت شهرباني منتقل مي شود و به همراه تعدادي از روحانيون تهران زندانی مي گردد. پس از 43 روز به دنبال مهاجرت علماي شهرستانها به تهران و فشار مردم، به همراه ساير روحانيون از زندان آزاد مي شود.

پس از تشکيل هيئتهاي موتلفه اسلامي، استاد مطهري از سوي امام خميني همراه چند تن ديگر از شخصيتهاي روحاني عهده دار رهبري اين هيئتها مي گردد. پس از ترور حسنعلي منصور نخست وزير وقت توسط شهيد محمد بخارايي کادر رهبري هيئتهاي موتلفه شناسايي و دستگير مي شود ولي از آنجا که قاضي يي که پرونده اين گروه تحت نظر او بود مدتي در قم نزد استاد تحصيل کرده بود به ايشان پيغام مي فرستد که حق استادي را به جا آوردم و بدين ترتيب استاد شهيد از مهلکه جان سالم بدر مي برد. سنگينتر مي شود. در اين زمان وي به تأليف کتاب در موضوعات مورد نياز جامعه و ايراد سخنراني در دانشگاهها، انجمن اسلامي

کردن محتواي نهضت اسلامي پزشکان، مسجد هدايت، مسجد جامع نارمک و غيره ادامه مي دهد. به طور کلي استاد شهيد که به يک نهضت اسلامي معتقد بود نه به هر نهضتي، براي اسلامي کردن محتواي نهضت تلاشهاي ايدئولوژيک بسياري نمود و با اقدام به تأسيس حسينيه ارشاد نمود و با کجرويها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد. در سال 1346 به کمک چند تن از دوستان اقدام به تأسيس حسينيه ارشاد نمود به طوري که مي توان او را بنيانگذار آن موسسه دانست. ولي پس از مدتي به علت تکروي و کارهاي خودسرانه و بدون مشورت يکي از اعضاي هيئت مديره و ممانعت او از اجراي طرحهاي استاد و از جمله ايجاد يک شوراي روحاني که کارهاي علمي و تبليغي حسينيه زير نظر آن شورا باشد سرانجام در سال 1349 عليرغم زحمات زيادي که براي آن موسسه کشيده بود و عليرغم اميد زيادي که به آينده آن بسته بود در حالي که در آن چند سال خون دل زيادي خورده بود از عضويت هيئت مديره آن موسسه استعفا داد و آن را ترک گفت.

در سال 1348 به خاطر صدور اعلاميه اي با امضاي ايشان و حضرت علامه طباطبايي و آِيت الله حاج سيد ابوالفضل مجتهد زنجاني مبني بر جمع اعانه براي کمک به آوارگان فلسطيني و اعلام آن طي يک سخنراني در حسينيه ارشاد دستگير شد و مدت کوتاهي در زندان تک سلولي به سربرد. از سال 1349 تا 1351 برنامه هاي تبليغي مسجدالجواد را زير نظر داشت و غالباً خود سخنران اصلي بود تا اينکه آن مسجد و به دنبال آن حسينيه ارشاد تعطيل گرديد و بار ديگر استاد مطهري دستگير و مدتي در بازداشت قرار گرفت. پس از آن استاد شهيد سخنرانيهاي خود را در مسجد جاويد و مسجد ارک و غيره ايراد مي کرد. بعد از مدتي مسجد جاويد نيز تعطيل گرديد. در حدود سال 1353 ممنوع المنبر گرديد و اين ممنوعيت تا پيروزي انقلاب اسلامي ادامه داشت.

اما مهمترين خدمات استاد مطهري در طول حيات پر برکتش ارائه ايدئولوژي اصيل اسلامي از طريق درس و سخنراني و تأليف کتاب است. اين امر خصوصاً در سالهاي 1351 تا 1357 به خاطر افزايش تبليغات گروههاي چپ و پديد آمدن گروههاي مسلمان چپ زده و ظهور پديده التقاط به اوج خود مي رسد. گذشته از حضرت امام، استاد مطهري اولين شخصيتي است که به خطر سران سازمان موسوم به « مجاهدين خلق ايران » پي مي برد و ديگران را از همکاري با اين سازمان باز مي دارد و حتي تغيير ايدئولوژي آنها را پيش بيني مي نمايد. در اين سالها استاد شهيد به توصيه حضرت امام مبني بر تدريس در حوزه علمي قم هفته اي دو روز به قم عزيمت نموده و درسهاي مهمي در آن حوزه القا مي نمايد و همزمان در تهران نيز درسهايي در منزل و غيره تدريس مي کند. در سال 1355 به دنبال يک درگيري با يک استاد کمونيست دانشکده الهيات! زودتر از موعد مقرر بازنشسته مي شود. همچنين در اين سالها استاد شهيد با همکاري تني چند از شخصيتهاي روحاني، «جامعه روحانيت مبارز تهران » را بنيان مي گذارد بدان اميد که روحانيت شهرستانها نيز به تدريج چنين سازماني پيدا کند. 
گرچه ارتباط استاد مطهري با امام خميني پس از تبعيد ايشان از ايران به وسيله نامه و غيره استمرار داشته است ولي در سال 1355 موفق گرديد مسافرتي به نجف اشرف نموده و ضمن ديدار با امام خميني درباره مسائل مهم نهضت و حوزه هاي علميه با ايشان مشورت نمايد. پس از شهادت آيت الله سيد مصطفي خميني و آغاز دوره جديد نهضت اسلامي، استاد مطهري به طور تمام وقت درخدمت نهضت قرار مي گيرد و در تمام مراحل آن نقشي اساسي ايفا مي نمايد. در دوران اقامت حضرت امام در پاريس، سفري به آن ديار نموده و در مورد مسائل مهم انقلاب با ايشان گفتگو مي کند و در همين سفر امام خميني ايشان را مسؤول تشکيل شوراي انقلاب اسلامي مي نمايد. هنگام بازگشت امام خميني به ايران مسؤوليت کميته استقبال از امام را شخصاً به عهده مي گيرد و تا پيروزي انقلاب اسلامي و پس از آن همواره در کنار رهبر عظيم الشأن انقلاب اسلامي و مشاوري دلسوز و مورد اعتماد براي ايشان بود تا اينکه در ساعت بيست و دو و بيست دقيقه سه شنبه يازدهم ارديبهشت ماه سال 1358 در تاريکي شب در حالي که از يکي از جلسات فکري سياسي بيرون آمده بود يا گلوله گروه نادان و جنايتکار فرقان که به مغزش اصابت نمود به شهادت مي رسد و امام و امت اسلام در حالي که اميدها به آن بزرگمرد بسته بودند در ماتمي عظيم فرو مي روند.

سلام و درود خدا بر روح پاک و مطهرش.

 

 

»  نوع مطلب : <-PostCategory->
»  نوشته شده در شنبه 10 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سید بشیر حسین حسینی | لينك ثابت |
» شهادت حضرت بی بی فاطمه زهرا (س)

به نام خداوند بخشنده و مهربان

فرموده خود رسول مدنی

فاطمة بضعة منی

فمن آذاها فقد اذنی

فاطمة بضعة منی

سالگرد شهادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه ی کبری،بی بی فاطمه زهرا (س) را به پیشگاه امام عصر (عج) و تمام عزاداران آن حضرت تسلیت و تعزیت عرض می کنیم.

روز سوم جمادی الثانی سال یازدهم هجری فرا رسید. فاطمه (علیها السلام) آب طلب نموده و بوسیله آن بدن مطهر خویش را شستشو داد و غسل نمود. سپس جامه‌ای نو پوشید و در بستر خوابید و پارچه‌ای سفید به روی خود کشید؛ چیزی نگذشت که دخت پیامبر، بر اثر حوادث ناشی از هجوم به خانه ایشان، دنیا را ترک نموده و به شهادت رسید؛ در حالیکه از عمر مبارکش بنا بر مشهور، 18 سال بیشتر نمی‌گذشت و بنا بر مشهور تنها 95 روز پس از رسول خدا در این دنیا زندگی نمود.

سخنان فاطمه

 از فاطمه (علیها السلام) سخنان فراوانی بر جای مانده، که پاره‌ای از آنان مستقیماً از او نقل شده است و به نیکی می‌توان گوشه‌ای از علو مقام و ژرفای علم و معرفت او را در این کلمات دریافت و پاره‌ای دیگر نیز بواسطه او، از وجود پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) روایت گشته است که به نوبه خود بیانگر ارتباط نزدیک او با رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) و عمق درک و فهم فاطمه (علیها السلام) می‌باشد. در این مجال، جهت رعایت اختصار تنها به دو مورد از کلماتی که مستقیماً از فاطمه (علیها السلام) نقل شده اشاره می‌نماییم:

1-      قال مولاتنا فاطمة الزهرا (علیها السلام): "من اصعد الی الله خالص عبادته، اهبط الله عزوجل الیه افضل مصلحته"

فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فرمود: "هر کس عبادت خالص خود را به سوی پروردگار بالا بفرستد، خداوند برترین مصلحت خود را به سوی او می‌فرستد."

»  نوع مطلب : <-PostCategory->
»  نوشته شده در شنبه 3 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سید بشیر حسین حسینی | لينك ثابت |
» گزارش میلاد زینب کبری (س)

 به: مدیریت محترم مجتمع آموزشی ج.ا.ایران در کویته

از: مدرسه سلمان فارسی

موضوع: گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س)

 

تمام هـسـتی من خاک پایتان بانو / و جان عالم هـسـتی فدایتان بانو

کـویـر جسم زمین پر شکوفه می‌گردد / که مـی‌وزد نـفـس د‌ل‌گـشـایـتان بانو

هـزار مرتبه گفـتم و باز می‌گویم /تـمـام هـستی من خاک پایتان بانو

میلاد نور مبارک

احتراماً بدین وسیله به استحضار می رسانیم که مدرسه ی سلمان فارسی به به مناسبت گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س) برنامه های ذیل را در مراسم ظهر گاه اجرا نمودند

 

-         قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید تو سط مصطفی کلاس پنجم ابتدیی

-         قرائت مقاله ای زیبا توسط علی بازار کلاس پنجم

-         قرائت شعر بسیار دلنشین توسط مصطفی مرادی

-         صحبت های مربّی آموزشگاه سرکار خانم زهرا زرگری: ایشان ضمن عرض تبریک بهار 1390 برای یکایک دانش آموزان آرزوی موقیّت نمودند و بیان داشتند

-         زینب علیهاالسلام روزهای کودکی را در خانواده ای شریف، و تحت سرپرستی جدّ بزرگوارش سپری کرد و از محبت سرشار افراد خانواده برخوردار شد. هنگامی که کودک شیرین زبانی بیش نبود، درس زندگی را از مادر مهربان خود فرا گرفت. زینب علیهاالسلام زندگی را در خانه عصمت و خانه ای سرشار از حضور زندگی ساز پیامبر آغاز کرد. او در خانواده وحی رشد یافت و به کمالات والای انسانی رسید

-         تاریخ به روشنی نشان می دهد که زینب به دستورها و توصیه های امام زمانش به خوبی عمل کرد که عامل تعیین کننده و مهم پیشبرد اهداف مقدس نهضت بود. وی نشان داد که مؤمن واقعی کسی است که از کوه محکم تر است و در برابر مصیبت ها سر ذلت فرود نمی آورد. باری، صبر و استقامت زینب در مقابل امواج بی کران سختی ها و مشکلات، نامش را برای همیشه یادآور صبر و پایداری در راه انجام وظایف الهی گرداند.

-         امیدواریم که همه ی شما عزیزان نیز بتوانید راه این بزرگان را پیش ببرید

با احترام

سرپرست مدرسه سلمان فارسی

سید بشیر حسینی

»  نوع مطلب : <-PostCategory->
»  نوشته شده در شنبه 3 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سید بشیر حسین حسینی | لينك ثابت |

» عناوين آخرين مطالب ارسالي