» انجمن اوليا و مربيان

  » 
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
تعداد بازديدها:

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 5
بازدید هفته : 11
بازدید ماه : 21
بازدید کل : 167528
تعداد مطالب : 115
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1

طراح قالب

Template By: NazTarin.Com


درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
پيوند هاي روزانه
آرشيو مطالب
لينك دوستان
» انجمن اوليا و مربيان

»  نوع مطلب : <-PostCategory->
»  نوشته شده در جمعه 26 آبان 1391برچسب:, توسط سید بشیر حسین حسینی | لينك ثابت |
» انجمن اوليا و مربيان

به نام خداوند بخشنده و مهربان

از: مدرسه سلمان فارسی (ره)

به:مدیریت محترم مجتمع ج.ا.ا. در کویته

موضوع : گزارش انجمن اولیا مربیان  

 

انجمن اولیا مربیان روز دو شنبه مورخ 22 آبان 91 ، ساعت 10:00 قبل از ظهر الی 12:00 ظهر برگزار شد.                    

 

والدين و معلمان همواره به کمک هم سعي داشته اند روابط جدي و موثري ميان خود برقرار کنند، زيرا اکثر والدين و اولياي مدرسه هدف هاي مشترکي را در قبال کودکان و نوجوانان دنبال مي کنند. آنها مي خواهند به نوجوانان کمک کنند تا افرادي مستقل بار بيايند، از تعليم و تربيت صحيح برخوردار شوند، انسان هاي بي تفاوتي در جامعه نباشند و از نظر اخلا قي احساس مسووليت کنند. پس چرا خانه و مدرسه نتوانسته اند به طور موفقيت آميزي با هم همکاري کنند و به اين هدف هاي والا ي انساني برسند؟ داشتن معلمان با کفايت، تدريس اصولي، ارتباط صحيح با خانه، برگزاري جلسات مشاوره با اوليا و ايجاد فرصت هايي براي والدين به منظور آشنايي با مشکلا ت و مسائل مدرسه، از جمله انتظارات والدين از يک مدرسه مطلوب است

          افزايش ارتباط نزديک بين خانه و مدرسه فوايد فراواني دارد از جمله اينکه هم والدين و هم معلمان نشان داده اند که احساس احترام متقابل بين خانه و مدرسه، رضايت بيشتري را به وجود مي آورد. با اين حال گاهي اوقات معلمان و کادر آموزشي مدرسه فراموش مي کنند که والدين نيازمند به آنان هستند، چون بعضي از والدين کوششي در امر تحصيل فرزندانشان نمي کنند و کمتر به اين موضوع مي انديشند که آيا عملکردشان در قبال وضع تحصيلي فرزندان مناسب است؟

        به هنگام ارتباط رو در رو معلمان متناسب با موقعيت عمل مي کنند، بنابراين به وجود آوردن احساس مسووليت اوليه بر عهده مدرسه است. معلمان بايد احترام ويژه اي براي اوليا، نظريات آنان و شرکتشان در حل مسائل قائل شوند. يکي از متداول ترين و موثرترين روش ها براي جذب مشارکت والدين در امور مدرسه، توسعه انجمن هاي اوليا و مربيان در مدارس است. هدف از اين کار اين است که براي والدين و معلمان موقعيتي فراهم آيد تا با يکديگر ملا قات کرده و درباره مسائل تبادل نظر کنند. بنابراين معلمان مي توانند کمک کنند تا جلسه انجمن اوليا و مربيان براي والدين ارزشمند و مفيد باشد. به منظور، تسهيل مشارکت فعال و گسترده اوليا مدير آموزشگاه بايد امکان حضور تمام معلمان را فراهم نمايد و مطمئن شود که همه اعضا از هدف کلي جلسه برداشت مشترکي دارند معلمان و کادر آموزشي مدارس بايد براي برگزاري جلسه آمادگي لا زم را داشته باشند و مسائل مورد بحث را تعيين کنند و فضاي جلسه را به گونه اي مهيا سازند که اوليا احساس راحتي کامل نمايند، زيرا نقش انجمن به خصوص در حل و فصل مسائل تربيتي و آموزشي دانش آموزان حائز اهميت است. بنابراين معلمان بايد پيشينه گردآوري شده درباره يک کودک را به دقت مرور کنند و کارنامه اي از نتايج فعاليت هاي شاگرد را به اوليا ارائه دهند. روش هاي مشارکت والدين در مسائل مدرسه نبايد به گونه اي برنامه ريزي شود که فقط اوليا جواب گوي نيازهاي مدرسه باشند بدون آن که نيازهاي والدين در نظر گرفته شود. به منظور رفع اين مشکل و براي پاسخگويي بيشتر به نيازهاي اولياي علا قه مند به شرکت اوليا در جلساتي با حضور مسوولان مدرسه که در امور آموزشي کودکان موثر است، شرکت در برنامه هاي آموزشي که براي اوليا ارائه مي شود و نيز همکاري در حل مسائل شخصي کودکان، از جمله فعاليت هاي والدين در جهت موفقيت تحصيلي و تربيتي فرزندان است. براي والديني که با موقعيت هاي آموزشي راحت برخورد مي کنند و نيازشان اين است که در فرآيند تدريس شرکت فعال داشته باشند. فعاليت داوطلبانه ممکن است مناسب ترين راه حل باشد. به طور کلي مسوولا ن مدرسه نيازمند يافتن راه هايي هستند که جلسات اوليا و مربيان را به گونه  اي برگزار کنند که مجالسي براي سهيم شدن در امر تصميم گيري و حلمشکلات مدرسه باشد.


-         قرائت قرآن كريم توسط نور الله اسد الله دانش آموز كلاس ششم

-         اجراي سرود توسط گروه راهيان نور دانش آموزان كلاس ششم

-         سخنراني جناب آقاي مرادي ناظر محترم مدارس كه خلاصه آن به شرح زير مي باشد

ايشان در ابتدا با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت اوليا محترم، و هم چنين تشريف آوري آنها را خيرمقدم عرض نمودند. بعد فرا رسيدن ماه محرم الحرام، ماه پيروزي خون بر شمشير را تسليت گفتند. سپس گفتند پيرامون انجمن اوليا و مربيان و اهميت كه اين انجمن دارا است همه اوليا محترم مي دادند. معمولا همه ساله در آغاز سال تعليمي اين انجمن تشكيل مي شود. تا براي امورات آموزش و پرورش به بحث و مباحثه بپردازيم. در ابتدا از همه ي اوليا محترم تقاضا مي شود، در اين جلسه  تشريف  آوره و بعد چند تا از اوليا به عنوان نماينده انجمن اوليا ومربيان انتخاب مي شوند.اين نماينده ها جلسات مستمر در طول سال تحصيلي با اوليا مدرسه  برگزار مي كنند. و با هم در رابطه ي  پيشبرد تعاليم  به مشورت مي پردازند. و بعد آيه شريفه ي " و امرهم شوري بينهم" را قرائت كرد. و مشورت در اسلام را امر مهم دانست. و گفت ما هم بايد براي تعليم و تربيت فرزندان مان وقت صرف كنيم. و براي موفقيت بيشتر آنها مشورت كنيم. تا فرزندان مان آينده درخشان تر داشته باشد.  

 

و همچنين خدمات شايان مدارس جمهوري اسلامي ايران در كويته پاكستان را مختصراً خدمت اوليا محترم عرض كردند. گفتند در سال گذشته طرح سلامت كه يكي از پر هزينه ترين كارها بود براي دانش آموزان اجرا كرديم (معاينه ي كلي جسم، آزمايش خون ،‌مشخص كردن گروه خوني و واكسن هيپاتيت B )،  تجهيزآزمايش گاه ، كار گاه كامپيوتر و تخته هوشمند مدارس ما را مجهز كردند. وهم چنين قدرداني فراواني از جناب آقاي كاظمي مدير سابق مدارس جمهوري اسلامي ايران در كويته پاكستان كرد. كه خدمات فراواني براي ما انجام داد.

و نيز گفت ما نبايد فقط به اين اكتفا كنيم كه بچه هاي مان  به مدرسه مي رود همه ي اين هزينه هاي كه صورت مي گيرد ما بايد يك نتيجه مطلوب بدست آوريم. و هم چنين از اوليا محترم تقاضا كرد بايد اوليا با مدرسه دست به دست هم بدهند برنامه هاي يك نواخت و يكسان داشته باشد.  و در خانه هر آنچه را كه در مدرسه آموخته اند بايد يك مرور داشته باشند. دانش آموز متوجه مي شود كه در مدرسه معلم او را زير نظر دارد و در خانه پدر و مادر. اين برنامه دست به دست هم مي دهند و بچه ها در طول يك سال با نتيجه خوب بالا مي رود.  ونيز گفت شما اوليا محترم در خانه يك برنامه ريزي دقيق داشته باشيد كه بچه ها هم وقت تفريح داشته باشندو هم به درس هاي شان رسيدگي كنند.  

و در پايان شخنانش را با فعاليت هاي مديريت جديد مدارس جمهوري اسلامي ايران در كويته جناب آقاي كريمي  خاتمه داد. ايشان گفتند دانش آموزان ما بعد از اخذ ديپلم مي تواند با بورسيه هاي كه براي آنها تهيه مي شوند، مي توانند  تحصيل شان را در ايران ادامه بدهند. و هم چنين گفت دانش آموزان ما در پايان تحصيل شان صاحب  دو تا مدرك خواهد شد يكي از مدارس جمهوري اسلامي ايران و همچنين معادل آن را از نظام آموزشي پاكستان دريافت خواهند كرد. كه بتوانند تحصيل شان را هم درايران و هم در پاكستان ادامه بدهند. و در پايان با صلوات بر محمد و آل محمد و نيز دعاي خير براي سلامتي اوليا محترم و كادر اداري مدرسه سلمان فارسي سخنانش را خاتمه داد.  

 

 

 

-         سخنراني مديريت محترم مدرسه سلمان فارسي جناب آقاي سيد بشير حسين حسيني كه خلاصه آن به شرح زير مي باشد.

ايشان ابتدا سخنانش را با حديث از امام جعفر صادق (ع) آغاز كردند. " ميراثي كه يك بنده مؤمن مي تواند براي خدا بگذارد فرزند صالح است." سپس گفت: بنا به گفته ي  اين حديث تربيت فرزند صالح، يك امر بسيار مهم است.پس ما و شما وظايف سنگي در قبال فرزندان مان داريم. تا آنها را به نحو احسنت پرورش دهيم. و نگذاريم آنها به نابودي كشانده شود. و فراد مضري براي جامعه  باشند. و نيز گفت بهترين ارثي كه والدين از خود به جا مي گذارد تحويل فرزند صالح به جامعه است. فرزندان ما آينده سازان ملت ماست پس ما بايد نهايت تلاش مان را بگنيم.  تا آنها جامعه را آباد كنند. وافرادي مفيد براي جامعه اسلامي باشند.

چ

و مدرسه را نيز مكان مقدس محسوب كرد. و گفت  شعار ما در مدرسه تعليم و تربيت مي باشد. پس ما بايد دانش آموزان را به بالا ترين درجه تعليم و تربيت برسانيم. و از والدين تقاضا كرد تا براي اين امر هم، و به كمك هم ديگر نظري خاصي به فرزندان شان داشته باشند. و در تعاليم ديني بيشتر توجه داشته باشند. تا فردا در جامعه حرف براي گفتن داشته باشند و از دين و فرهنگ اسلام دفاع كنند.   

و گفتند شما والدين محترم بايد براي فرزندان تان برنامه ريزي دقيق داشه باشيد تا فرزندان تان وقت تفریح ،وقت درس خواندن و وقت رسيدگي به تكاليف شان را داشته باشند. اين وظفيه شما است كه به آنها نظارت داشته باشيد. و تنها به رفتن در مدرسه اكتفا نكنيد. شما هم وظيفه ي سنگيني در قبال فرزندان تان داريد. شما بايد هم از درس خواندن، خوراك، پوشاك و وسايل مورد نياز شان با خبر باشيد. بچه شما بايد تغذيه سالم داشته باشد. عقل سالم در بدن سالم است. بچه باید هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی سالم باشد. تا بتواند در زندگی خود موفق شود.

و در پایان از اولیا محترم تقاضا کرد که به فرزندان شان کمک کنند که در همه ی امور زندگی خود موفق و پیروز باشد. و بتوانند به یاری خدا و شما سروران خوب درس بخوانند. تا آینده سازان ملت ما باشند.  

-         سخنراني نمانیده معلمین جناب آقای علی باهنر که خلاصه آن به شرح زیر می باشد.   

-         ایشان گفتند انجمن اولیا مربیان و مدرسه یک هماهنگی برای پیشبرد بهتر دانش آموزان در راستای تعلیم و تربیت  می باشد. دو کانون مدرسه  و خانواده  همیشه در تلاش موفقیت بیشتر فرزندان شان هستند.

-         استفاده از اینترنت بخشی از فعالیتهای نسل امروزی می باشد.بر شماست که با نظارت بر فرزندانتان هنگام استفاده از اینترنت مواظب خطرات جانبی این تکنولوژی باشید.کودکان مثل نهالی می مانند که باید از همان ابتدا طوری تربیت شوند که در بزرگسالی با مشکلی مواجه نشوند و از همه مهمتر باید در نوجوانی و جوانی این نظارت دو چندان شود و چنین نباشد که فقط در کودکی نظارت و حمایت شوند اما در جوانی و نوجوانی رهایشان کنیم.

-         با بچه باید طوری رفتار شود که در خانه کاملا خود را راحت احساس کنند. و مشکلات شان را با شما در میان بگذارد.

-         بچه ها باید وسایل مورد نیاز شان کامل باشند تا در مدرسه دچار مشکل نشوند.

-         والدین باید دفاتر مشق بچه ها را در خانه نگاه کند. تا متوجه شوند مشق شان کامل است یا نه ؟

-         والدین باید هر ماه دو بار در مدرسه سر بزنند تا از حالت درسی آنها متوجه شوند.

-         با فرزندان تان همیشه مهربان باشید تا دچار مشکلات در زندگی نشود. و همکاری مستمر با آنها داشته باشید. و با آنها در کار ها مشورت کنید  

-         بچه های تان باید همیشه تمیز باشد تا در مدرسه مورد تمسخر قرار نگیرد.

-         به بچه های تان همیشه حرف های نیک بیاموزید. چون آنها از شما  یاد می گیرد. و به آن عمل می کند.   

-         وعده ی که شما به بچه های تان می دهید به آنها عمل کنید. و آنها را تشویق کنید.

-         پرهیز از عیب جویی، توهین و تبعیض در بین آنها.

-         با آنها همیشه مهربان باشید.

-         فرزندان ما امانت های الهی است که وظیفه ی درست تربیت کردن آنها را بر عهده داریم و از این امانت های الهی به بهترین وجه نگهداری کنیم .

تعیین اعضای انجمن اولیاء و مربیان که اسامیشان در پایین ذکر شده است . 

1- فاطمه                                         2- راضیه  

3- سکینه                                         4- معرفه  

5- راحیله                                         6- سید مرتضی

7- محمد                                          8- حسین  

در آخر جلسه با خواندن دعای بزرگ  فرج امام زمان (عج) توسط جناب آقای علی باهنر به پایان رسید.

 

با احترام

مدیر مدرسه سلمان فارسی

سید بشیر حسین حسینی

 


 

 

»  نوع مطلب : <-PostCategory->
»  نوشته شده در جمعه 26 آبان 1391برچسب:, توسط سید بشیر حسین حسینی | لينك ثابت |
» گزارش كانديد شوراي دانش آموزي

 

 

 به نام خداوند بخشنده و مهربان

 

 

از: مدرسه سلمان فارسی (ره)

به:مدیریت محترم مجتمع ج.ا.ا. در کویته

 

موضوع : گزارش کاندید شواری دانش آموزی  

 

خــدا آن مـلتـی را ســروری داد       که تقدیرش به دست خویش بنوشت

     به آن مـلـت سـر و کـاری نـدارد       که دهقـانـش بـرای دیـگران کـشـت

حضرت علی (ع) : « الاستشاره عین الهدایه و قد خاطر من استغنی برأیه » « مشورت عین هدایت است و کسی که تنها به فکر خود اکتفا کند خویشتن را به خطر انداخته است .

اصل مشورت، نعمت بزرگ خداوندی برای انسان هاست که آنان را به خود متکی می کند. در قرآن مجید، سه آیه بر اصل شورا و مشورت مهر تأیید نهاده است. خداوند متعالی در قرآن مجید، شورا را مبنای رفتار مردمان می داند تا بدین وسیله، راه خیره سری و خودمحوری بر روی افراد بسته شود و ریشه تفاهم و امنیت خاطر پدید آید.

پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله می فرماید: «ای علی هیچ پشتیبانی مطمئن تر از مشورت کردن در کارها نیست.

پس مدرسه سلمان فارسی نیز این امر را مهم دانسته و به دانش آموزان حق دادند تا شورای تشکیل دهند. که شرح آن قرار ذیل می باشد.

دو روز قبل از انتخابات شورای دانش آموزش یعنی روز یک شنبه 21 آبان ماه  به دانش آموزان اطلاع داده شد که هر کس می خواهد  عضو شورای دانش آموزی باشد . اسامی شان را دفتر مدرسه تحویل دهد. در طی یک روز 9 نفر از دانش آموزان از کلاس های چهارم ، پنجم و ششم خود را برای شورای دانش آموزی کاندید کردند. و سپس هر از کاندید ها خود را به دانش آموزان معرفی کردند تا به آنها رای دهند. و تبلیغا ت می کردند.

بالاخره روز شور و هیجان کاندید ها که برای این روز لحظه شماری می کردند فرا رسید. روز سه شنبه 23 آبان ماه 1391  همه ی دانش آموزان از کلاس دو به بالا در حیاط مدرسه در صف های منظم قرار گرفتند. تا نماینده ی مورد علاقه خود را انتخاب کند. این مراسم در حضور ناظم محترم مدارس جناب آقای مرادی ، مدیریت محترم مدرسه سلمان فارسی و چند تا از آموزگاران محترم برگزار شد. قبل از آن جناب آقای مردای ناظر محترم مدارس سخنانی را برای دانش آموزان ایراد نمودند. ایشان گفتند مشورت امر هم در اسلام است شما دانش آموزان با انتخاب شورا می توانید کارای تان را موفقانه تر انجام دهید. پس در انتخاب خود دقت لازم را داشته باشید که بتوانید نماینده خوب را انتخاب کنید. تا نظرات و خواسته های شما را به جا رساند. و سپس گفت اگر انتخاب دقیق نداشته باشید در کار های تان موفق نخواهید شد. وبه خواسته های خودنمی رسید. پس نهایت دقت را انجام دهید. وبعد از سخنان ارزنده ی ناظر محترم ، مدیریت محترم مدرسه سلمان فارسی جناب آقای سید بشیر حسین حسینی با سخنان زیبای خود دانش آموزان را مستفید گرداندند. ایشان سخنانش را با آیه ی از قرآن کریم آغاز کرد. کفت " و امرهم شوری بینهم " یعنی در همه ی کارها با هم مشورت کنید تا موفقیت بیشتر به دست آورید. و هم چنین حدیث از حضرت علی (ع) را بیان کرد . هر کس در کارهای خود مشورت نکند نابود می شود. پس شما دانش آموزان عزیز با انتخاب دقیق خود نماینده ی بهتری را انتخاب کنید. 

و در پایان با حضور ناظر محترم ، مدیریت محترم و دانش آموزان کاندید شده صندوق جمع آوری آرا باز شد. و آرا در حضور جمع تفکیک گردید.

 

فرم اول

اسامی ستاد اجرایی

ردیف

نام و نام خانوادگی

منتخبین (اعضا)

مسولیت

امضا

1

سید بشیر حسین حسینی

رئیس ستاد

 

2

محمد داود حیدری

رئیس صندوق

 

3

حسن علی زاده

نایب رئیس

 

4

محمد داود حیدری

منشی

 

5

حسن علی زاده

منشی

 

6

علی باهنر

عضو

 

7

مراد علی کریمی

عضو

 

8

 

عضو

 

9

 

عضو

 

 

                                                                                مهر و امضای مدیر مدرسه

با احترام 

مدير مدرسه سلمان فارسي 

سيد بشير حسين حسيني 

»  نوع مطلب : <-PostCategory->
»  نوشته شده در چهار شنبه 24 آبان 1391برچسب:, توسط سید بشیر حسین حسینی | لينك ثابت |
» جشن عید غدیر و 13 آبان

به نام خداوند بخشنده و مهربان

از: مدرسه سلمان فارسی (ره)

به:مدیریت محترم مجتمع ج.ا.ا. در کویته

موضوع : گزارش عید غدیر خم و روز دانش آموز

     آسمــان پای پیاده به غـدیر آمـده بود      زودتر از همــه با این همه دیر آمده بود

 چه خبـربود؟! زمان لحظـه حساسی بـود      عرش با آن عظمت نیز به زیر آمده بود

 

"غدير" در زبان عربي به معني گودال و «خم» نام محلي نزديك منطقة «جحفه»است. كه در آن روزگار چشمه‌اي روان و درختاني كهنسال داشت. به دليل موقعيتسوق الجيشي «غدير خم» حاجيان شهرها و سرزمين‌هاي مختلف عربستان پس ازانجام مناسك حج و هنگام بازگشت به شهر و ديارشان در اين منطقه از هم جدا ميشدند. آنچه نام اين محل را در تاريخ اسلام مهم و به يادماندني كرده است به سال دهم هجري و تصميم  پيامبر اسلام (ص) براي زيارت خانه خدا و به جا آوردن مراسم حج و اعلام ايشان مبني بر اينكه امسال آخرين حج ايشان خواهد بود، برمي‌گردد.لذا مردم شهرها و مناطق مختلف عربستان به وسيله قاصداني از اين امر مطلع شدند.

 

  در پي اين فراخوان پيامبر اسلام(ص) با اجتماع عظيمي از مردم، مدينه را به قصد مكه ترك فرمودند. اجتماع باشكوهي از مسلمانان آن سال در مراسم حج شركت كردند؛ كه آن سال حج الوداع پيامبر(ص) بود. پس از پايان مراسم حج پيامبر(ص)  دستور دادند كه حجاج بايد حركت كنند تا در غدير خم حاضر باشند. همچنين پيامبر به 12 هزار نفر از حجاج يمن – كه مسيرشان متفاوت بود – دستور دادند همراه حجاج به غدير خم بيايند. در مسير بازگشت حجاج، جبرئيل بر پيامبر وارد و اين آيه را نازل كرد: «هان! اي پيامبر! آنچه را كه از سوي پروردگارت به تو نازل شده است تبليغ كن و اگرچنان نكني پيام رسالت را انجام نداده اي و خداوند تو را از مردم حفظ مي فرمايد.

  در پي ابلاغ اين دستور پيامبر دستور توقف كاروان حجاج را در منطقه غدير خم دادند  و امر فرمودند كساني كه جلوتر هستند بازگردند و كساني كه عقب مانده اند به اجتماع حجاج در غدير خم برسند. اجتماعي كه تعداد آن را بين نود تا صد و بيست هزار نفر ذكر كرده‌اند. پيامبر اسلام (ص) در آن روز گرم سوزان بر بالاي منبري از جهاز شتران در حالي كه حضرت علي (ع) در كنار ايشان قرار داشت خطبه اي ايراد فرمودند. پيامبر(ص) در اين خطبه با ستايش و حمد خدا شروع و حديث ثقلين را بيان فرمودند  سپس در حالي كه دست حضرت علي (ع) را بلند نمودند تا همه مردم ايشان را در كنار رسول خدا مشاهده نمايند، از مردم پرسيدند: «اي مردم آيا من از خود شما بر شما اولي و مقدم‌ نيستم؟» مردم پاسخ دادند: «بله اي رسول خدا.» حضرت در ادامه فرمودند: « خداوند ولي من است و من ولي مؤمنين هستم و من نسبت به آنان از  خودشان اولي و مقدم مي باشم.» آنگاه فرمودند: «پس هر كس كه من مولاي ا هستم علي مولاي اوست.» سه بار اين جمله را بيان كردند و فرمودند:  « خداوندا، دوست بدار و سرپرستي كن، هر كسي كه علي را دوست و سرپرست خود بداند و دشمن بدار هر كسي كه او را دشمن دارد و ياري نما هر كسي كه او را ياري مي نمايد و به حال خود رها كن، هر كس كه او را وا مي گذارد.» پس خطاب به حجاج فرمودند: «اي مردم حاضرين به غايبين اين پيام را برسانند.» هنوز اجتماع متفرق نشده بود كه بار ديگر جبرئي بر پيامبر وارد و اين آيه را نازل كرد: «امروز دين شما را به كمال رساندم و نعمتم را بر شما تمام كردم و دين اسلام را بر

 

شما پسنديدم

به به شــده امـروز چه پرشور و دل افروز     چون حفظ شده حرمت و وجهه دانش آموز

هر یوم در این عصر به ازیوم گذشته است    ویـن   سیـــزده  آبان به  از سیــزده نــوروز

 

یوم اللّه سیزده آبان، یادآور حماسه ها، ایثارها و فداکاری های دانش آموزان عزیزمان است. این روز با شکوه بدین سبب، روز «دانش آموز» نامیده شد، تا خاطره ی فرزندان دلیر انقلاب برای همیشه جاودان بماند و درسی فراموش ناشدنی برای تمام دانش آموزان در سراسر گیتی باشد که با ابرقدرت ها و چپاول گران بین المللی به مبارزه ی بی امان بپردازند و عزت را بر زندگی ذلت بار ترجیح دهند. روز دانش آموز به همه ی مستضعفان جهان می آموزد که علیه مستکبران قیام کنند و حقوق مسلم و از دست رفته ی خویش را از چنگال استکبار و استعمار بیرون کشند. پیام روز دانش آموز به مسلمانان این است که: تنها در برابر والایی های ارجمند مکتب توحید به نمازبایستید و فقط در پیشگاه خدا به کرنش و سجود بنشینید.

 

  مدرسه سلمان فارسی نیز این روز های فراموش ناشدنی را جشن گرفته و یاد آور این خاطره ها ی زیبا است. این مراسم در روز شنبه مورخ 1391/8/13 ساعت 10:00 صبح برگزار گردید. حیاط مدرسه با مقوا ، پلا کارت ها و گل ها تزئین گردیده بود. که شرح

 

آن قرار ذیل است.

-   قرائت قرآن کریم توسط نور الله اسد الله  دانش آموز کلاس ششم

-   اجرای سرود توسط گروه راهیان نور دانش آموزان کلاس ششم

 

-  قرائت مقاله توسط جعفر موسی در مورد روز دانش آموز ، دانش آموز کلاسچهارم

 

-  اجرای سرود توسط گروه طه در مورد روز دانش آموز، دانش آموزان کلاس دوم

 

قرائت مقاله توسط علی رضا عبدالعظیم در باره ی روز عید غدیر خم ، دانش

 

آموز کلاس ششم

 

-     اجرای مسابقه توسط آقای علی باهنر که در مورد عید غدیر خم پنج تا

 

 

سوال تهیه شده بود دانش آموزان داوطلبانه سهم گرفتند و به این سوال ها پاسخ

 

دادند و جایزه ی از در یافت کردند.

 

-    قرائت شعر توسط سید مصطفی سجادی در مورد عید غدیر خم، دانش آموز

 

کلاس پنجم

 

-    اجرای سرود توسط گروه راهیان نور در مورد عید غدیر خم ، دانش آموزان

 

کلاس ششم

 

-     سخنرانی جناب آقای سید بشیر حسین حسینی مدیریت محترم مدرسه

 

 

سلمان فارسی که خلاصه آن به شرح زیر می باشد.

 

ایشان در ابتدا عید غدیر خم و روز دانش آموز را به دانش آموزان عزیز تبریک و تهنیت عرض نمودند. و سپس شرح مختصری از واقعه عید غدیر خم را برای دانش آموزان بدین گونه ایراد فرمودند که پیامبر در زمان بازگشت از آخرین حج خود یعنی حج الوداع در محلی به نام غدیر خم کاروانیان را متوقف کردند و وحی را که از جانب خدا بر وی  نازل شده بود را باید به مردم ابلاغ نماید و در غیر این صورت رسالتش  نا تمام می ماند. این وحی این چنین بود" ای پيامبر آنچه از جانب پروردگارت به سوي تو نازل شده ابلاغ كن و اگر نكني رسالتت را انجام نداده ای و خداوند تو را از (گزند) مردم نگاه مي دارد." پیامبر هم بنا به گفته ی خداوند دست حضرت علی (ع) را بالا برد. و خطاب به مردم چنین گفت: ای مردم هر کس که من مولا و جانشین او هستم بعد از من حضرت علی (ع) وصی و جانشین من است. هر کس از او پیروی نکند از من پیروی نکرده است. و بعد دستان مبارکش را به طرف آسمان بلند کرد و دعا کرد که خدایا دوستان علی را دوست بدار و دشمنان علی را دشمن بدار. بعد از اعلام جانشینی مردم یکایک نزد علی (ع) رفتند و این رسالت بزرگ را به او تبریک گفتند. در پایان مدیریت محترم سخنانشان را با دعای مختصری در حق دانش آموزان و تمام ملت اسلام به پایان بردند.

-        قرائت دعای بزرگ فرج

-        پذیرایی دانش آموزان و همکاران


با احترام

مدیر مدرسه سلمان فارسی

سید بشیر حسین حسینی

 

 

»  نوع مطلب : <-PostCategory->
»  نوشته شده در دو شنبه 15 آبان 1391برچسب:, توسط سید بشیر حسین حسینی | لينك ثابت |

» عناوين آخرين مطالب ارسالي